Оптовий продаж дитячого взуття

Контакти

пн-чт: с 9:00 до 19:00

сб-вс: с 9:00 до 17:00

вых: пятница,воскресенье

Каталог товарів
Оптовий продаж дитячого взуття

Інтернет-магазин BABYCLAB пропонує широкий вибір наймодніших моделей дитячого взуття. Співробітники нашого магазину роблять все можливе, щоб зробити покупку максимально простою, вони допоможуть на всіх етапах вашого замовлення і підберуть найкращий товар, який підходить саме вам. Кожна пара дитячого взуття «Clibee» поєднує в собі оптимальну вартість, високу якість, натуральність матеріалів і найголовніше - комфорт. На нашому сайті зручний інтерфейс, розділені каталоги на підрозділи і опис з відмінними фото. Як сучасний інтернет-магазин дитячого взуття, ми піклуємося про широкий асортимент товарів, у нас ви знайдете як класичні моделі взуття, так і більш нестандартні. Ми пропонуємо швидку доставку замовлених товарів по всій території України будь-якими доступними перевізниками.
В оптовому інтернет-магазині дитячого взуття BABYCLAB ви знайдете взуття різних виробників в будь-якому розмірі і кольорі, на всі сезони. Один з виробників, який в нас представлений - це відомий бренд Clibee. На сьогоднішній день дитяче взуття від цієї фабрики є однією з основних на українському ринку. Її продається настільки багато, що тільки на нашому сайті налічується близько 500 сезонних моделей, які регулярно продаються у великій кількості. В основному це босоніжки і кросівки в дуже великій різноманітності. Але також в наявності є літні сандалі, балетки, крокси; демісезонні кеди, мокасини, пінетки; зимові черевики.
Оптові ціни на взуття від «Клібі» починаються від 78 гривень за найпростіші, але зручні крокси, і доходять до 420 гривень за добірні кросівки класу Преміум під назвою American Club з якісного текстилю, що дихає. Серед інших моделей даного взуттєвого бренду відомі такі як Euro baby, Bellaparis, Giardino Doro та інші. А сам виробник розділив своє взуття на суббренди, які також стали дуже відомими. Наприклад, є варіанти торгових марок Clibee-Doremi, Style-Baby-Clibee, Clibee-Caleton, Clibee-Apawwa. Всі вони представлені в нашому оптовому інтернет-магазині Бейбіклаб.

Всього моделей: 0

Не найдено ни одного товара
Попробуйте переформулировать Ваш запрос или в наш офис за помощью, позвонив по телефону: (067) 518 77 48 или (097) 555 55 07


Наверх