Оптовий продаж дитячого взуття

Контакти

пн-чт: с 9:00 до 19:00

сб-вс: с 9:00 до 17:00

вых: пятница,воскресенье

Каталог товарів
Оптовий продаж дитячого взуття

Вся колекція дитячого взуття від «EEBB» представляє з себе дуже приємне поєднання якості і стилю. Серед усіх яскравих моделей босоніжок, кросівок, сандалій і туфель Ви неодмінно знайдете потрібну модель для свого роздрібного або онлайн взуттєвого магазину! Дана фабрика не перший рік відома у себе на батьківщині в Китаї, а останнім часом взуттєва продукція EEBB з'явилася на українському ринку. Але за дуже короткий термін дитяче взуття за хорошими оптовими цінами зуміло завоювати довіру покупців і продавців!

Основними визначними рисами дитячого взуття від торгової марки «EEBB» є неповторний ексклюзивний зовнішній вигляд, даний дизайн раніше не був представлений на ринку України. Серед дитячих колекцій даного взуттєвого бренду Ви знайдете велику різноманітність видів на всі сезони. Серед зимових моделей виділяються: уггі, черевики (зима), сноубутси, дутики. Серед літніх актуальних моделей представлені: босоніжки, сандалі. Самий же великий асортимент можна виявити серед моделей демісезонних (весна і осінь) - це чобітки (демі), кеди, мокасини, туфлі і кросівки. Також присутні тапочки для дітей віку садка і пінетки для зовсім маленьких діток. Найбільш яскраві, привабливі, стильні і сучасні моделі, на які робить упор виробник виділяються серед дитячих кросівок. Тут ви без зусиль знайдете якісні кросівки для хлопчиків і дівчаток, за дуже прийнятними оптовими цінами, колекція яких оновлюється до 2 разів на рік - зазвичай на початку весни і осені!

Відмінними рисами дитячого взуття EEBB можна вважати привабливий прайс, де ціни на оптові ростовки радують всіх покупців, орієнтованих на економічні закупівлі. До нього можна додати регулярне оновлення колекцій з урахуванням загальносвітових дитячих модних трендів. Все це супроводжується дотриманням відмінних стандартів якості. Всі ці характерні риси роблять таке взуття максимально актуальним в будь-який період року і затребуваним на ринку України.

Всього моделей: 0

Не найдено ни одного товара
Попробуйте переформулировать Ваш запрос или в наш офис за помощью, позвонив по телефону: (067) 518 77 48 или (097) 555 55 07


Наверх