Оптовий продаж дитячого взуття

Контакти

пн-чт: с 9:00 до 19:00

сб-вс: с 9:00 до 17:00

вых: пятница,воскресенье

Каталог товарів
Оптовий продаж дитячого взуття

Дитяче взуття від торгової марки GFB є одним з лідерів з продажу на ринку взуття в Україні. Незважаючи на велику конкуренцію, даний китайський виробник завжди може радувати і дивувати своїх клієнтів як бюджетною продукцією за мінімальними цінами, так і модними стильними якісними новинками за середніми розцінками. Регулярне оновлення колекцій і серйозне ставлення до якості, незважаючи на невисоку ціну дозволяють успішно продавати будь-які моделі від бренду Канарейка на ринках і в дитячих роздрібних магазинах, також і в онлайні.

Великий вибір як літніх моделей босоніжок і сандаль, так і демісезонних черевиків, туфель, сліпонів, кед і кросівок - це характерні риси взуття від ТМ «GFB». У зимову холоднечу маленьких покупців радують теплі дутики, черевики та чоботи. На даний момент в нашому оптовому інтернет каталозі Babyclab представлено понад чотириста моделей дитячого взуття, навіть дуже досвідченому оптовому покупцеві завжди є з чого вибрати. Порадують Вас і ціни, і широта асортименту, і найголовніше - всі продажі здійснюються безпосередньо від фабрики, тому вартість для Вас не перевищує ціну від виробника. Крім того, ми зможемо Вам доставити в будь-яку точку України за допомогою найпопулярніших перевізників. Для Вас умови закупівлі будуть максимально комфортними і приємними.

Взуття для дітей від виробника GFB-Канарейка завжди знайдеться на полицях будь-якого більш-менш великого роздрібного магазину, аналогічна ситуація і в інтернет маркетах. Вся справа в тому, що ця взуттєва продукція є однією з найбільш затребуваних серед простих батьків, які складають абсолютну більшість клієнтів в Україні. З огляду на те, що ніжка дитини росте дуже інтенсивно, багато мам і тат не бачать сенсу купувати на короткі сезони супер якісне взуття, повністю зі шкіри, вартістю в кілька тисяч гривень. І тут на виручку якраз приходить недороге, але оптимальне за якістю дитяче взуття від ТМ GFB.

Всього моделей: 0

Не найдено ни одного товара
Попробуйте переформулировать Ваш запрос или в наш офис за помощью, позвонив по телефону: (067) 518 77 48 или (097) 555 55 07


Наверх