Оптовий продаж дитячого взуття

Контакти

пн-чт: с 9:00 до 19:00

сб-вс: с 9:00 до 17:00

вых: пятница,воскресенье

Каталог товарів
Оптовий продаж дитячого взуття

Продаж дитячого взуття оптом - це найголовніша спеціалізація інтернет-магазину Babyclab. І в цьому питанні ми намагаємося бути кращими, надаючи Вам - нашим покупцям - найширший можливий вибір серед різноманіття виробників, брендів і моделей. У тому числі багато клієнтів цікавляться ексклюзивними моделями і постачальниками, такими як W.Niko. Ми з радістю налагоджуємо зв'язок з такими фабриками, які надають безліч моделей дитячого взуття самого різного фасону. Такі бренди роблять основну ставку на дизайн і різноманітність своїх моделей, регулярно оновлюючи свої колекції, а ми намагаємося миттєво реагувати на будь-які зміни, додаючи їх на наш сайт Babyclab. Наші менеджери відбирають для вас тільки самі ходові моделі, щоб їх реалізація в Ваших роздрібних точках була легкою, і ви поверталися до нас за можливістю швидко заробити знову і знову!
Основу колекції W.Niko складають дуже стильні і модні кросівки, які при своїй демократичній вартості пропонують яскравий зовнішній вигляд. Їх кількість перевищує сто штук, а в період надходження сезонної колекції їх буває кілька сотень. Другими за кількістю в колекції виступають літні босоніжки, і вони часто не поступаються за яскравістю, привабливістю та оригінальністю. Зазвичай навесні перед початком продажів їх надходить до ста штук найрізноманітніших моделей. Крім того, в асортименті W.Niko Ви знайдете універсальні балетки, демісезонні туфлі і черевики. Ціни на туфлі починаються зазвичай від 75 гривень, а найдорожча пара босоніжок сягає 275 гривень. Це за умови закупівель оптової партії - від однієї ростовки. Оптова ціна кросівок також зазвичай не перевищує 245 гривень за пару в ростовці, а середня вартість коливається в районі двохсот гривень. При цьому на фабриці багато уваги приділяють дизайну і відповідності модним трендам, намагаючись йти в ногу з часом, і не упускати шанс запропонувати своїм покупцям тільки кращі моделі!

Всього моделей: 0

Не найдено ни одного товара
Попробуйте переформулировать Ваш запрос или в наш офис за помощью, позвонив по телефону: (067) 518 77 48 или (097) 555 55 07


Наверх