Оптовий продаж дитячого взуття

Контакти

пн-чт: с 9:00 до 19:00

сб-вс: с 9:00 до 17:00

вых: пятница,воскресенье

Каталог товарів
Оптовий продаж дитячого взуття

Інтернет-магазин дитячої оптової торгівлі BABYCLAB продає все взуття за справедливою ціною, так як ми вважаємо, що онлайн-шопінг повинен бути максимально зручним і безпечним. І ми раді, коли Ви натискаєте "купити дитяче взуття Y.TOP", ми розуміємо, що наша праця була не марна.

У нашому магазині широкий асортимент дитячого взуття різних постачальників. Ми вибираємо такі фабрики, щоб їх товар відповідав потребам наших покупців у високій якості і розумній ціні. Весь товар нашого магазину відвантажуються зі складу в Одесі, з пром ринку "7км".

Наш інтернет-магазині дитячого взуття працює як з великим оптом, так і з дрібним, ми здійснюємо поставки по всій Україні і за її межами. Оптовий онлайн магазин дитячого взуття виправдовує очікування кожного покупця. Ми, як і інші інтернет-магазини, готуємо безліч вигідних акцій для наших клієнтів, які охоплюють всю колекцію. Одним з крупних постачальників дитячого взуття нашого магазину є торгова марка Y.top.

В каталозі недорогого дитячого взуття від постачальника Y.top ви знайдете товар на будь-який смак і колір і за приємною ціною. Кожна пара взуття поєднує в собі стильність, високу якість, натуральність матеріалів і найголовніше - комфорт для дитячої ніжки. Всі моделі, засновані на технології перфорованої підошви з мембраною, яка забезпечує належну вентиляцію ніг, але запобігає потраплянню вологи всередину взуття. Моделі зручні в носінні, стійкі до пошкоджень і в той же час уникають утворення неприємних запахів

Кожна деталь взуття від виробника Y.top - це результат копіткої роботи багатьох майстрів. Дитяче взуття даного бренду одночасно м'яке і міцне, і в той же час за доступною ціною. Ті дітки, які не люблять або не вміють ще зав'язувати шнурки, для них є альтернатива - це липучка, а також моделі зі вставками з гумок, що значно полегшує взування.

Якщо ви не знаєте, яка дитяче взуття в тренді, просто виберіть вподобану модель в нашому оптовому магазині BABYCLAB. Наші кваліфіковані менеджери допоможуть вам визначитися з вибором і дадуть консультацію по будь-якому питанню щодо представленого нами товару. Замовляйте дитяче взуття від Y.top. Вибір великий. Ми думаємо, що ви підберете для свого чада відповідну пару, а може і не одну. Не виходячи з дому, ви можете купити дитяче і підліткове взуття оптом, обираючи серед пропозицій кращих виробників. Ми раді вам! Приходьте. З нами дуже легко купувати!

Всього моделей: 0

Не найдено ни одного товара
Попробуйте переформулировать Ваш запрос или в наш офис за помощью, позвонив по телефону: (067) 518 77 48 или (097) 555 55 07


Наверх