Оптовий продаж дитячого взуття

Контакти

пн-чт: с 9:00 до 19:00

сб-вс: с 9:00 до 17:00

вых: пятница,воскресенье

Каталог товарів
Оптовий продаж дитячого взуття

Детская ортопедическая обувь

дитяче ортопедичне взуття

«Пустунчик ОРТОПЕД» - це анатомічна, профілактична дитяче взуття, призначена для правильного формування зводу стопи дитини, профілактики виникнення плоскостопості і плосковальгусной деформацій, іншими словами, запобігання патологій у розвитку ніжок у дітей.

Використання дитячого взуття «Шалунішка ОРТОПЕД» попередить розвиток будь-яких патологій у малюка, полегшить втому при тривалій ходьбі, зніме навантаження з хребта.

Детально про дитячого ортопедичного взуття читайте на сторінці Ортопедичне взуття.

Статистика стверджує, що більше половини дітей, досягнувши віку на п'ять років, набувають плоскостопість. Чому так відбувається?

Ортопедія традиційно пов'язана з розділом клінічної медицини, що вивчає пошкодження опорно-рухового апарату (кісток, суглобів, м'язів, зв'язок, сухожиль), - з травматології. Іманентно до складу ортопедії і травматології входить протезування - комплексна медико-технічна дисципліна, яка займається виготовленням та застосуванням протезів і ортезів (корсетів, бандажів, апаратів, спеціального взуття та устілок) для відновлення втрачених форм і функцій опорно-рухової системи

Всього моделей: 383


Наверх