Оптовий продаж дитячого взуття

Контакти

пн-чт: с 9:00 до 19:00

сб-вс: с 9:00 до 17:00

вых: пятница,воскресенье

Каталог товарів
Оптовий продаж дитячого взуття

Асортимент виробника дитячого взуття Weestep поповнюється кожен новий сезон, і цей процес не припиняється з року в рік. Нові моделі взуття створюються на наступний сезон вже в цьому році, дизайнери працюють невпинно. Головне завдання - це створення абсолютно модного, стильного і затребуваного взуття для ваших дітей. Всі матеріали, що застосовуються при створенні кожної пари цього сучасного дитячого бренду є відбірними, головна місія - забезпечити всіх дітей якісним, практичним, зносостійким і зручним взуттям.

У більшій частині моделей, як в устілці, так і в несучих частинах застосовують шкіряні матеріали. Крім шкіри також устілка робиться з урахуванням всіх порад і рекомендацій ортопедів. Йдеться про супінатори і формуванні під ногу дитини. У літніх моделях ви зможете знайти каблук Томаса, а також твердий задник для правильної фіксації стопи. Для регулювання підйому також застосовуються спеціальні фіксатори у вигляді липучок, затягувань та інших елементів.

Крім величезної кількості літніх босоніжок, сандалій і туфель, в колекції 2020-2021 року ви також зможете знайти велику різноманітність: це і демісезонні мокасини, сліпони, кеди і кросівки. Зимова серія представлена як термо черевиками, сноубутсами, дутиками, так і класичними чоботами та черевиками, що відмінно себе зарекомендували.

Одне з важливих питань, яке турбує багатьох як роздрібних покупців, так і оптових закупівельників - це формування ціни. Яким же чином компанії Weestep (Казка) вдається при такій високій якості своєї продукції зберігати низькі ціни? Секретів декілька, і про них ми можемо розповісти своїм улюбленим покупцям без докорів сумління, так як дана взуттєва фабрика дотримується політики відкритості з усіма своїми клієнтами. Перший пункт пов'язаний з масштабами виробництва. Відомо, що дитяче взуття бренду представлено в десятках країн по всьому світу, як в СНД і Європейському Союзі, так і в Сполучених Штатах. Працює ефект економії на масовому виробництві, що дозволяє знижувати середні витрати на одиницю виробленої продукції, і, відповідно, кінцеву ціну для споживача. Другий пункт - це застосування комбінованих матеріалів, що повністю себе виправдовує в умовах частої зміни взуття у дітей. При цьому устілка і самі навантажені несучі елементи виконані з високоякісної шкіри, а менш схильні до зносу частини виготовляються з міцної екошкіри.

Всього моделей: 374


Наверх